Julelys og gløgg for fuld musik

Publiceret 06.11.2022

Julen synges ind på Havneholmen og julelysene tændes i gårdene mandag den 24. november 2022 kl. 18.

Vi mødes i gården ved opgang nr. 78 kl. 18.00 og derefter går vi igennem gårdene og tænder lys i juletræerne, mens vi synger et par julesange akkompagneret af Bent Jørgensen på Harmonika. Beboere, der ikke kan deltage, er velkomne til at synge med fra altanerne.

Arrangementet slutter ved fælleslokalet, hvor ejerforeningen byder på gløgg og æbleskiver. Tag varmt tøj på, så du kan holde varmen, da vi spiser æbleskiver og drikker gløgg udenfor, hvis vejret er til det.

Kom og vær med til at bringe julen til Havneholmen og ønsk dine naboer en god jul.

Vi glæder os til at se jer.

Hilsen

Trivselsgruppen

Flere nyheder

Se nyhedsoversigten