Parkeringslaug

Parkeringslauget står for drift, vedligehold og parkeringskontrol i parkeringsanlægget.

Udover at varetage den daglige drift af parkeringsanlægget Havneholmen 48-86 er parkeringslauget også involveret i privat udlejning af p-pladser, etablering af opladerstationer til el-biler samt køb og salg af p-pladser.

Det er også parkeringslauget, du skal kontakte, hvis du har spørgsmål om registrering af parkering, parkeringskontrol, fjernbetjening til porten eller andre forhold i parkeringsanlægget.

Parkeringslaugets sammensætning

  • Joseph Wald (Formand), Havneholmen 54, 2.th.
  • Jens Asbæk, Havneholmen 78, 1. tv
  • Jan Melsø, Havneholmen 86, 2. th.

Kontakt parkeringslauget

Joseph Wald

E-mail: josh@gateways.dk

Tlf: 2191 7888

Vedtægter og referater

Parkeringslauget er en andelsforening under Ejerforeningen Havneholmen. Alle ejere af parkeringspladser er automatisk medlemmer af parkeringslauget og har i kraft heraf ret til en bestemt p-plads i parkeringsanlægget.

Parkeringslauget afholder hvert år generalforsamling sammen med ejerforeningen. Derfor finder du både vedtægter og referater for parkeringslauget sammen med ejerforeningens.

Vedtægter for parkeringslauget

Referater af generalforsamlinger i parkeringslauget

Vil du leje din parkeringsplads ud?

Hvis du vil leje en parkeringsplads ud, så har du mulighed for at annoncere det på websiden Lej/køb parkeringsplads. Skriv blot til parkeringslauget (se kontaktinfo ovenfor) og oplys følgende:

  • Parkeringspladsens nummer
  • Pris i DKK pr. måned
  • Evt. tidsbegrænsning for udlejningen
  • Dit navn
  • Dine kontaktoplysninger (e-mail og telefon)
  • Tilladelse til at parkeringslauget opbevarer dine oplysninger

Køb og salg af parkeringsplads

Parkeringspladserne i parkeringsanlægget er privat ejendom, som indehaveren kan sælge eller udleje. Ifølge parkeringslaugets vedtægter kan man ikke sælge sin plads i p-anlægget uden først at tilbyde den på samme vilkår til de beboere i ejerforeningen, der har skrevet sig op på ventelisten, som parkeringslauget fører.

Der er på nuværende tidspunkt ingen på venteliste.

Der er pt. heller ingen parkeringspladser til salg, og det er i øvrigt sjældent, de kommer til salg. De sælges for det meste sammen med lejlighederne.

Sælger du en parkeringsplads i parkeringsanlægget i forbindelse med salg af lejlighed, så husk at den nye ejer skal have udleveret både parkeringslicens til forruden og fjernbetjeningen til porten. Administrator skal i øvrigt have parkeringsbeviset, så de kan udstede et bevis til den nye ejer.

Kontakt ParkZone

Har du spørgsmål til parkeringsbestemmelser eller eventuelle kontrolafgifter, skal du kontakte ParkZone, der håndhæver bestemmelserne for parkering.

Se kontaktoplysninger for ParkZone