Gæste-P

Få svar på spørgsmål om registrering af parkering på gæsteparkeringen ved Havneholmen 48-86.

Parkeringsbestemmelser for gæsteparkeringen

  • 15 minutters fri parkering med p-skive
  • Parkering kun i opmærket bås
  • Yderligere parkering kun mod registrering i ParkCare på: https://havneholmen.parkzone.dk/ som kun beboere og ejendomsinspektør har adgang til.

Kontakt ParkZone

Har du spørgsmål til parkeringsbestemmelser eller eventuelle kontrolafgifter, skal du kontakte ParkZone, der håndhæver bestemmelserne for parkering.

Se kontaktoplysninger for ParkZone

Sådan registrerer du gæsteparkering (kun for beboere)

For at kunne registrere gæsteparkering skal du have adgang til ParkCare på https://havneholmen.parkzone.dk/. Og for at få adgang skal du - hvad enten du er lejer eller ejer - have den tidligere beboers password til ParkCare for at kunne logge ind og ændre password.

Registreringen af gæsteparkering foregår under fanen "Parkeringer". Her taster du registreringsnummeret på køretøjet i feltet "Reg.nr". Bemærk at nummeret skal skrives uden mellemrum, punktum, bindestreg eller andre tegn. Eksempelvis skrives AA 12 345 således: AA12345. Både små og store bogstaver accepteres. Husk at klikke på diskette-symbolet yderst til højre for at gemme oplysningerne. Registreringen er nu synlig på parkeringsvagtens udstyr.

Sådan kommer du igang med gæsteparkeringen (pdf)


Har du brug for flere parkeringstimer?

Din saldo for hvor mange parkeringstimer du har tilbage, finder du under "Dine Data", når du er logget ind på ParkCare på https://havneholmen.parkzone.dk/.

Når de gratis timer er opbrugt, kan du købe ekstra timer i ParkCare under "Dine data". Timeprisen er DKK 5,-.

Alle husstande på Havneholmen 48-86 får 300 gratis timer parkering på gæsteparkeringen om året gældende fra den 1. juli til den 30. juni det følgende år. Når timerne tildeles nulstilles kontoen og ubrugte timer slettes og erstattes med nye timer. Det er ikke muligt at overføre timer fra år til år.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

... så send dit spørgsmål om gæsteparkeringen til: hdn@ef-havneholmen.dk