Gæste-P

Få svar på spørgsmål om og registrering af parkering på gæsteparkeringen ved Havneholmen 48-86.

Parkeringsbestemmelser

  • 15 minutters fri parkering med p-skive
  • Parkering kun i opmærket bås
  • Yderligere parkering kun mod registrering på: https://havneholmen.parkzone.dk/ som kun beboere og ejendomsinspektør har adgang til.

Kontakt ParkZone

Har du spørgsmål til parkeringsbestemmelser eller eventuelle kontrolafgifter, skal du kontakte ParkZone, der håndhæver bestemmelserne for parkering.

Se kontaktoplysninger for ParkZone

Sådan fungerer ParkCare-ordningen

Alle husstande på Havneholmen 48-86 får 300 gratis timer parkering på gæsteparkeringen om året gældende fra den 1. juli til den 30. juni det følgende år. Når timerne tildeles nulstilles kontoen og ubrugte timer slettes og erstattes med nye timer. Det er ikke muligt at overføre timer fra år til år.

Når de gratis timer er opbrugt, kan du købe ekstra timer i ParkCare ( https://havneholmen.parkzone.dk/ ) under "Dine data". Timeprisen er DKK 5,-.


Adgang til ParkCare

Når du overtager en lejlighed - hvad enten du er lejer eller ejer - skal du have den tidligere beboers password. Når du logger ind med det, kan du ændre password.


Sådan registrerer du bilens nummerplade

Nummerplade-nummeret er det samme som "Reg.nr", så indtast det blot i det felt. Husk at klikke på gem-ikonet (en floppydisk) yderst til højre for at gemme dine indtastninger.


Saldo for gratis parkeringstimer

Din saldo for hvor mange parkeringstimer du har tilbage, finder du under Dine Data, når du er logget ind på https://havneholmen.parkzone.dk/.


Se også

Sådan kommer du igang med gæsteparkeringen (pdf)

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

... så send dit spørgsmål om gæsteparkeringen til: havneholmen@gmail.com

Ved akutte forespørgsler kan du kontakte Ole Guldmann på: oleguldmann@gmail.com

Kontakt venligst ikke vores ejendomsinspektør - det er ikke hans ansvarsområde.