Vejledning til ParkCare

Læs, hvordan du registrerer parkering i parkeringsanlægget.

Registrering af parkering i parkeringsanlægget foregår på webadressen www.parkcare.dk. Benyt det brugernavn og password, du har fået til din parkeringsplads. Vær opmærksom på, at det ikke er den samme webadresse som registrering af parkering på gæsteparkeringen.

Log ind på www.parkcare.dk med det brugernavn og det password, du har fået til din parkeringsplads. Første gang du logger ind på ParkCare, skal du godkende ParkCares databehandleraftale. Aftalen skal kun godkendes én gang.

Når du er logget ind i ParkCare, skal du vælge fanen "Parkeringer". Her taster du registreringsnummeret på køretøjet i feltet "Reg.nr". Bemærk at nummeret skal skrives uden mellemrum, punktum, bindestreg eller andre tegn. Eksempelvis skrives AA 12 345 således: AA12345. Både små og store bogstaver accepteres.

Dato og tidspunkt er forudfyldt med det tidspunkt, du er logget ind på. Når du skal registrere dit køretøj, skal du derfor ændre datoen i feltet ”Gyldig til”, og du skal angive en slutdato. Vi anbefaler, at slutdatoen sættes et par år ud i fremtiden, hvis du skal registrere en permanent parkering. Slutdatoen kan ændres efter behov. Får du fx gæster, som skal parkere på din p-plads, kan tidspunktet i feltet ”Gyldig til” ændres enten et par timer frem eller dagen ud.

I felterne "Note 1" og "Note 2" kan du angive navn, telefonnummer eller andet. Oplysningerne er kun til eget brug. Husk at klikke på diskette-symbolet yderst til højre for at gemme oplysningerne. Registreringen er herefter synlig på parkeringsvagtens udstyr.

Kontakt ParkZone

Har du spørgsmål til parkeringsbestemmelser eller eventuelle kontrolafgifter, skal du kontakte ParkZone, der håndhæver bestemmelserne for parkering.

Se kontaktoplysninger for ParkZone

Har du spørgsmål til indholdet på denne webside?

...så kontakt Parkeringslauget eller ejendomsinspektøren.