Ejendomsinspektør

Få svar på dagligdagens praktiske spørgsmål.

Vores ejendomsinspektør (eller vicevært om du vil) hedder Henrik Damstedt Nielsen. Du kan kontakte Henrik, hvis du har spørgsmål til dagligdagen eller til driften af ejendommen. Spørg også Henrik om renovation, flytning, fælleslokale, kajakopbevaring, nyhedsmails og parkering - med andre ord alt det praktiske i hverdagen.


SOMMERFERIE 2019

Henrik holder sommerferie fra den 15. juli til den 2. august (uge 29, 30 og 31). Har du akut behov for håndværkerassistance, der ikke kan vente til Henrik er tilbage fra ferie, så kontakt en af de håndværkere vi samarbejder med. Husk at hvis du bestiller hjælp i en akut situation, skal du altid selv betale for udkaldet.

Specielt for elevatorer og affaldsskakter

Hvis elevatorerne er ude af drift, eller hvis affaldsskakten i opgangen er stoppet kan du kontakte Rasmus fra Racoon i dagtimerne på telefon 2224 9603.

Ejendomsinspektør Henrik Damstedt Nielsen

Akut hjælp (Døgnvagt)

Har du låst dig ude? Har du vandskade? Eller er ruden knust? Hvis det er uden for normal arbejdstid, og du ikke kan få fat i ejendomsinspektøren, så er her en oversigt over håndværkere med døgnvagt, som kender ejendommen. Husk, at hvis du bestiller hjælp i en akut situation, skal du altid selv betale for udkaldet.

Håndværkere

Bor du til leje på Havneholmen 48-86?

Har du lejet din lejlighed på Havneholmen gennem Heimstaden eller en privat udlejer, så skal du tage kontakte udlejer, hvis du fx. oplever problemer med:

  • stoppet afløb
  • defekte køleskabs- eller fryserlåger
  • defekte hårde hvidevarer og lignende.

Ejendomsinspektøren på Havneholmen kan ikke afhjælpe problemstillinger for lejere, der har lejet gennem Heimstaden eller private udlejere.

Heimstadens kontaktoplysninger finder du på deres website: https://www.heimstaden.dk/beboer/