Ejendomsinspektør

Få svar på dagligdagens praktiske spørgsmål.

Vores ejendomsinspektør (eller vicevært om du vil) hedder Henrik Damstedt Nielsen. Du kan kontakte Henrik, hvis du har spørgsmål til dagligdagen eller til driften af ejendommen. Spørg også Henrik om renovation, flytning, fælleslokale, kajakopbevaring, nyhedsbrev og parkering - med andre ord alt det praktiske i hverdagen.

Er lyset gået, elevatoren ude af drift eller har du bemærket andre fejl på fællesarealerne, så vil Henrik også blive glad for at høre fra dig.

E-mail: hdn@ef-havneholmen.dk

Tlf: 2032 6677 (man-fre, kl. 9-12)


OBS: Ferie i uge 43

Henrik holder ferie fra den 25.-29. oktober (uge 43). Har du akut behov for håndværkerassistance, der ikke kan vente til Henrik er tilbage fra ferie, så kontakt en af de håndværkere, vi samarbejder med. Husk at hvis du bestiller hjælp i en akut situation, skal du altid selv betale for udkaldet.

Håndværkere

Specielt for elevatorer og affaldsskakter

Hvis elevatorerne er ude af drift, eller hvis affaldsskakten i opgangen er stoppet kan du kontakte Rasmus fra Racoon i dagtimerne på telefon 2224 9603.

Administrative spørsmål

Har du spørgsmål af administrativ art, der ikke kan vente, så kontakt vores administrator Helle Søndergaard på HS@wadm.dk / 3264 4600.

Ejendomsinspektør Henrik Damstedt Nielsen

Akut hjælp (Døgnvagt)

Har du låst dig ude? Har du vandskade? Eller er ruden knust? Hvis det er uden for normal arbejdstid, og du ikke kan få fat i ejendomsinspektøren, så er her en oversigt over håndværkere med døgnvagt, som kender ejendommen. Husk, at hvis du bestiller hjælp i en akut situation, skal du altid selv betale for udkaldet.

Håndværkere

Bor du til leje på Havneholmen 48-86?

Har du lejet din lejlighed på Havneholmen gennem Heimstaden eller en privat udlejer, så skal du kontakte udlejer, hvis du fx. oplever problemer med:

  • stoppet afløb

  • defekte køleskabs- eller fryserlåger

  • defekte hårde hvidevarer og lignende.

Ejendomsinspektøren på Havneholmen kan ikke afhjælpe problemstillinger for lejere, der har lejet gennem Heimstaden eller private udlejere.

Heimstadens kontaktoplysninger finder du på ejendomsselskabets hjemmeside: https://www.heimstaden.dk/beboer/