Parkering

Gæsteparkering, parkeringsanlæg, leje og salg af p-pladser. Uanset om du skal parkere kortvarigt eller har brug for en permanent løsning på parkering ved Havneholmen 48-86, så orientér dig her.

Der er to former for parkering på Havneholmen: gæsteparkering foran ejendommen og parkeringsanlæg i underetagen. Her er information om begge ordninger samt kontaktinfo på ParkZone, der håndhæver parkeringsreglerne.

Gæsteparkering

Gæsteparkering på Havneholmen

Kortvarig parkering foran ejendommen. Følg anvisningerne på skiltene. Parkering i mere end 15 minutter skal registreres i ParkCare, som kun beboere og ejendomsinspektør har adgang til. Er der ikke ledige pladser på gæsteparkeringen, kan du parkere på Fisketorvet lige i nærheden.

Læs mere om gæsteparkeringen


Registrér parkering på gæsteparkeringen

Log på ParkCare

Problemer med at logge på? Læs mere her

Parkeringsanlæg

Parkeringsanlæg på Havneholmen

Parkeringspladser i ejendommens underetage. Mest for dig, der allerede har en parkeringsplads. Læs mere om anlægget, p-ordningen, elbil samt fjernbetjening til porten.

Læs mere om parkeringsanlæget


Registrér parkering i parkeringsanlægget

Log på ParkCare

Kontakt ParkZone

Har du spørgsmål til parkeringsbestemmelser eller eventuelle kontrolafgifter, skal du kontakte ParkZone, der håndhæver bestemmelserne for parkering.

Se kontaktoplysninger for ParkZone

Lej eller køb parkeringsplads

Er du på udkig efter en permanent løsning på parkering ved Havneholmen? Se dine muligheder for at leje og købe parkeringspladser i parkeringsanlægget.

Lej/udlej parkeringsplads

Køb/sælg parkeringsplads

Parkeringsanlæg

Parkeringslaug

Parkeringsanlæg

Parkeringslauget varetager driften af parkeringsanlægget, samt køb og salg af p-pladser. Har du spørgsmål om p-anlægget, så kontakt parkeringslauget.

Parkeringslaug

Har du elbil?

Opladeranlæg

Som beboer på Havneholmen har du mulighed for at få etableret ladestation til din elbil i parkeringsanlægget.

Læs mere under Parkeringsanlæg

Vi får ikke flere pladser

Parkering foran Havneholmen 48-86

Parkeringsmulighederne på Havneholmen er fastlagt i kommunens lokalplan. Brandmyndighederne tillader desværre ikke, at der oprettes flere.