Parkering

Gæsteparkering, parkeringsanlæg, leje og salg af p-pladser. Uanset om du skal parkere kortvarigt eller har brug for en permanent løsning på parkering ved Havneholmen 48-86, så orientér dig her.

Vi har to former for parkering på Havneholmen: Gæsteparkering og Parkeringsanlæg. Her er information om begge ordningerne samt kontaktinfo på ParkZone, der håndhæver parkeringsreglerne.

Gæsteparkering ved Havneholmen 48-86

Gæsteparkering

Kortvarig parkering foran ejendommen. Følg anvisningerne på skiltene. Parkering i mere end 15 minutter skal registreres i ParkCare, som kun beboere og ejendomsinspektør har adgang til.

Er der ikke ledige pladser på gæsteparkeringen, kan du parkere på Fisketorvet, der ligger lige i nærheden.

Læs mere om gæsteparkeringen

Kontakt ParkZone

Har du spørgsmål til parkeringsbestemmelser eller eventuelle kontrolafgifter, skal du kontakte ParkZone, der håndhæver bestemmelserne for parkering.

Se kontaktoplysninger for ParkZone

Kun for beboere på Havneholmen 48-86

Parkeringsanlæg

Parkeringsanlæg

Parkeringspladser i ejendommens underetage. Mest for dig, der har en parkeringsplads. Læs mere om anlægget, p-ordningen, fjernbetjening til port og elbil.

Parkeringsanlæg

Parkeringsanlæg

Parkeringslaug

Parkeringslauget varetager driften af parkeringsanlægget. Har du spørgsmål om p-anlægget, så kontakt parkeringslauget.

Parkeringslaug

Parkeringsanlæg

Fast parkeringsplads

Er du på udkig efter en permanent løsning på parkering ved Havneholmen? Se dine muligheder for at leje og købe parkeringspladser på Havneholmen.

Lej/køb parkeringsplads

ParkCare

Administrér gæsteparkering

Login på ParkCare for beboere på Havneholmen 48-86. Her registrerer du som beboer parkering på gæsteparkeringen foran ejendommen.

Læs mere om ParkCare ordningen

Oplader til elbil

Har du elbil?

Som beboer på Havneholmen har du mulighed for at få etableret ladestation til din elbil i parkeringsanlægget.

Læs mere under Parkeringsanlæg

Vi får ikke flere parkeringspladser

Parkeringsmulighederne på Havneholmen er fastlagt i kommunens lokalplan. Ejerforeningen har undersøgt, om der er mulighed for at etablere flere p-pladser langs ejendommen, men brandmyndighederne tillader ikke, at der oprettes flere.