Adgang til Brunata Online

Publiceret 24.09.2022

Den kommende aflæsning af varme, vand og el sker online. Har du adgang til Brunata Online kan du følge dit forbrug.

Du skulle gerne have modtaget en mail om adgang til Brunata Online, hvor du finder et komplet overblik over forbrug af vand, varme og el. Hvis du ikke har fået en mail, skal du henvende dig til Brunata. Bemærk, at du skal have aktiveret din invitation til Brunata Online senest den 12. oktober ved at trykke på linket i den mail, du har modtaget.

Se et eksempel på invitationen fra Brunata herunder.

Kære xxxxx 

Velkommen til Brunata Online 

Administratoren af din bygning har givet dig adgang til Brunata Online, hvor du kan følge udviklingen af dit personlige energiforbrug. Herved kan du nemmere foretage beslutninger om, hvordan du kan reducere dit energi- og resurseforbrug på et oplyst grundlag til fordel for både miljøet og din energiregning. 

Med Brunata Online kan du: 

Dit brugernavn er: (din email)

Alt du skal gøre er at klikke på linket herunder for at aktivere din invitation inden 12. okt. 2022:

Hvis du har spørgsmål, så besøg venligst www.brunata.dk 

Med venlig hilsen

Brunata a/s

Flere nyheder

Se nyhedsoversigten