Vil du have fart på internettet?

Publiceret 09.12.2021

Få lynhurtigt Fibernet

TDC NET er nu færdige med etableringen af Fibernettet i ejendommen, og der kan nu bestilles TV, bredbånd og telefoni fra f.eks. YouSee. Fibernettet giver en hurtig og stabil internetoplevelse med en hastighed op til 1000 megabit.

Med Fibernet får hele familien en god internetoplevelse. Hele husstanden kan være på nettet samtidig, uden det kan mærkes på hastigheden. Alle i familien kan arbejde, lave lektier, game, streame og meget mere.

YouSee har allerede skrevet til nuværende kunder, om de vil høre mere om Fibernettet.

Hvis du ikke er blevet kontaktet, så tilbyder YouSee at ringe dig op, hvor de rådgiver og hjælper med din bestilling for at være sikker på, at du får den rigtige løsning. Du skal blot bestille en opringning på det tidspunkt, der passer dig bedst. Besøg linket https://yousee.dk/fibernet - indtast dit navn og telefonnummer – så hører du fra YouSee hurtigst muligt.

Hvis du har en anden udbyder end YouSee, kan du via din udbyder stadig benytte Fibernettet, din udbyder skal blot betale en afgift for at benytte YouSee kabler.


Flere nyheder

Se nyhedsoversigten