Følg dit vand- og varmeforbrug online

Publiceret 10.12.2021

Nu er arbejdet med udskiftning af Varme- og Energimålere i alle lejligheder færdig. Der er udskiftet 750 vand- og energimålere, samt alle varmemålere er skiftet. Dette har været et stort logistisk arbejde for vores ejendomsinspektør Henrik, som skal have tak for den store indsats.

Udskiftningen af Varme- og Energimålere betyder, at aflæsning fremover sker elektronisk via internettet, uden at der skal folk fra Brunata ind i lejligheden og aflæse målerne.

Beboere kan få adgang til Brunatas Online Univers, hvor de løbende kan holde øje med og også aflæse deres forbrug. I Brunatas Online Univers er der adgang til henholdsvis Brunata WebMon Beboer og Brunata App. Se Brunatas Online Universet på denne hjemmeside: https://ext.brunata.com/webmon-consumer/activation/activation1.jsf

Alle beboere får tilsendt en aktiveringskode fra Wind Administration, som giver adgang til Brunatas Online Univers snarest.

Flere nyheder

Se nyhedsoversigten