Vi gør facaderne hvide igen

Publiceret 10.06.2020

Mandag den 15. juni 2020 begynder arbejdet med at sprøjte algemiddel på facaderne for at modvirke grønne alger. Arbejdet vil stå på hele ugen.

Vi spuler ikke ned med varmt vand, som vi har gjort tidligere, men nøjes med at sprøjte algemidlet på. Det holder algerne væk. Vi bruger midlet Algefri N Proff fra ECO style, som er det eneste godkendte middel mod grønne alger her i ejerforeningen. Arbejdet vil foregå fra en arbejdslift.

Folkene fra Dansk Facade Rens vil selvfølgelig være forsigtige med, hvor de sprøjter algefjerner. Men har du planter og møbler på altanerne, så er det en god ide at fjerne dem. Især spiselige planter og krydderurter skal fjernes. Husk, det er dit eget ansvar at fjerne møbler og planter.

Vi håber på rigtig godt, vindstille vejr i næste uge.


Har du spørgsmål?

... så ring til ejendomsinspektør Henrik, mobil 2032 6677.

Se alle ejendomsinspektørens kontaktoplysninger her


Relateret nyhed

12.05.20 Vedligehold i sommerperioden

Flere nyheder

Se nyhedsoversigten