P-anlæg

Parkeringsanlægget på Havneholmen 48-86. Registrér parkering og læs mere om p-ordningen.

Info om registrering af parkering, fjernbetjening til porten, aftale om elbil mm. Mest for dig, der allerede har en parkeringsplads i anlægget. Er du på udkig efter en parkeringsplads, så orienter dig i stedet på websiden Lej/udlej p-plads.

Sådan registrerer du parkering

Kontrol af parkering i parkeringsanlægget foretages ved hjælp af nummerplade-scanning. Så uanset om du ejer eller lejer en parkeringsplads i p-anlægget, skal du registrere nummerpladerne på de køretøjer, der må holde på p-pladsen. Det foregår på parkcare.dk, hvor hver bruger har sit eget login og password.

Log ind på ParkCare

Vejledning til ParkCare

Fjernbetjening

For at kunne parkere i parkeringsanlægget skal man have en fjernbetjening, der kan aktivere porten ved nedkørslen til anlægget. Alle ejere og lejere af parkeringspladser i parkeringsanlægget får udleveret en fjernbetjening til porten.

Har du har mistet din fjernbetjening, skal du straks meddele det til ejendomsinspektøren, så inaktiverer han fjernbetjeningen for at undgå at uvedkommende får adgang til parkeringsanlægget.

En ekstra fjernbetjening kan købes for DKK 1.600,- Er du interesseret i at købe en, så kontakt venligst ejendomsinspektøren.

P-pladsen er kun til parkering

Parkeringspladsen må kun anvendes til parkering af indregistrerede motorkøretøjer med en egenvægt på maksimalt 3.500 kg. Parkeringspladsen må ikke anvendes som opbevaringsplads for motorkøretøjer, børnesæder, værktøj, reservedele, vinter- og sommerdæk, bagage, aftagelige biltag mm. Det gælder, hvad enten du ejer eller lejer pladsen.

Kontakt ParkZone

Har du spørgsmål til parkeringsbestemmelser eller eventuelle kontrolafgifter, skal du kontakte ParkZone, der håndhæver bestemmelserne for parkering.

Se kontaktoplysninger for ParkZone

Elbil

Er du indehaver af en elbil, som du ønsker at parkere i parkeringsanlægget, så er der også mulighed for det. Fremgangsmåden er, at du skal kontakte Parkeringslauget for at få en tilladelse til at tilslutte opladeranlæg til din elbil. Strømmen skal nemlig trækkes fra ejerens eltavle, og installationen skal godkendes af både ejendomsinspektør og Parkeringslaug.

Installationen skal udføres af en elektriker, der er godkendt af ejerforeningen. Desuden kan der forekomme særlige krav fra brandvæsen og forsikring.

Her finder du kontrakten, som man skal indgå før etableringen:

Kontrakt for opladeranlæg til elbil (pdf)

Opladeranlæg til elbil

Lej eller udlej p-plads

Parkeringsanlæg

Er du på udkig efter en parkeringsplads, så orienter dig på websiden

Lej/udlej p-plads

Køb og salg af p-plads

Parkeringsplads

Skal du købe eller sælge en p-plads i parkeringsanlægget, så læs mere her.

Køb/sælg p-plads

Spørgsmål til p-anlæg

Parkeringsanlæg

Har du spørgsmål til forholdene i parkeringsanlægget, så kontakt

Parkeringslauget