Havneholmen skal asfalteres

Publiceret 19.02.2024

Vi skal have ny belægning på Havneholmen. Som det ser ud nu, bliver arbejdet udført enten 20.-21. eller den 27.-28. Men det afhænger af vejret. Så snart vi kender datoen, melder vi det ud her på hjemmesiden, så beboere på Havneholmen kan planlægge deres aktiviteter i forhold til lukningen af Havneholmen.

(Mail fra Grundejerforeningen Havneholmen)

Kære alle medlemmer af Grundejerforeningen Havneholmen,

På seneste generalforsamling og efterfølgende bestyrelsesmøde er det besluttet at asfaltere Havneholmen. Det er besluttet, at arbejdet skal udføres hen over en weekend. Som det ser ud lige nu, bliver det udført enten d. 20.-21. april eller 27.-28. april. Det skal dog understreges, at vejret kan ændre det endelige tidspunkt. Bestyrelsen vender tilbage, når vi kender det nøjagtige tidspunkt. 

Man kan ikke forvente at kunne bruge vejen imens arbejdet foregår. 

Bestyrelsen regner med at I underretter jeres kunder, beboere eller organisation om arbejdet. Man må forvente, at især beboere vil blive generet af den manglende adgang i en hel weekend. 

Vi vender tilbage, når vi ved mere, 

Mange hilsner,

Jens, formand for bestyrelsen

Flere nyheder

Se nyhedsoversigten