Havneholmen skal asfalteres

Publiceret 20.04.2024

Vi skal have ny belægning på Havneholmen. Arbejdet skal udføres over to weekender, og det kommer især til at påvirke trafikanter til og fra Havneholmen.

Strækningen fra Fisketorvet til Aller bygningen skal asfalteres. Arbejdet vil strække sig over to weekender og medmindre hårdt vejr ændrer på det, er planen følgende: 

Den 27./28. april bliver vejen blive fræset. I den weekend kan man køre på vejen med stor forsigtighed og tålmodighed. I den efterfølgende uge vil vejen være fræset, det kan man godt køre på.

Den 04./05. maj fra kl. 6 til kl. 18 bliver der asfalteret. I det tidsrum er det ikke muligt at køre på asfalten. Det betyder, at det i realiteten er umuligt at køre i bil på vejen. Man skal altså på forhånd vælge om bilen fra kl. 6 til kl. 18 skal være inde på en parkeringsplads, eller om den skal placeres udenfor. Cykler henvises til hensynsfuld kørsel i gangarealerne. I en uge efter asfalteringen, dvs frem til ca. den 12. maj bør der ikke køre tung trafik på asfalten. Det gælder især i rundkørselen. Så hvis man kunne undgå fx flytninger eller leverancer med tunge biler, ville det være en venlig handling, der vil skåne vores nye asfalt.

Capital Invest har i samarbejde med Apcoa, der administrerer nogle af parkeringspladserne ud mod Vasbygade, fundet en delvis løsning på parkering i weekenden den 3. - 5. maj. Delvis fordi der formentlig ikke er plads til alle de biler, der normalt parkerer på Havneholmen. Derfor opfordrer vi til, at man kun bruger muligheden, hvis der er et klart behov. Læs mere om muligheden her:

18.04.2024 Parkeringsmulighed den 3. til 5. maj

Flere nyheder

Se nyhedsoversigten