Bixen ser dagens lys i parkeringskælderen

Publiceret 26.03.2023

Trivselsudvalget har sammen med to beboere opsat to reoler i nr. to lille indhak i parkeringskælderen i højre side ved indgang fra gaden. De to reoler er henholdsvis en bogbyttereol og ”en reol til ting, der er for gode til at smide ud”.

Bogreolen

Hvis du har bøger og tidsskrifter, som du vil smide ud og som du tænker er i god stand og at andre kan have glæde af at læse dem, så stil dem på Bogreolen i parkeringskælderen. Andre beboere kan derefter tage bøgerne og tidsskrifterne og læse dem og derefter evt. sætte dem tilbage eller smide dem ud, hvis de er for brugte til at komme i cirkulation igen. 

Pernille har tilbudt at administrere Bogreolen og vil smide bøger ud, som ikke bliver hentet efter et stykke tid, så bøgerne ikke bare står og samler støv.


Bogreolen administreres af Pernille

Tingreolen

Har du en ting, som du vil smide ud, men tænker at den er for god til at smide ud, så kan du stille tingen på Tingreolen i parkeringskælderen, hvor beboere derefter kan tage tingen til evigt eje. Det kunne f.eks. være vaser, køkkenmaskiner, legetøj, tasker og så videre.

Beboere kan kun stille ting, som:

Også på Tingreolen vil der løbende blive ryddet op af Patricia, så ting som ingen beboere vil have bliver smidt ud efter et stykke tid. 

Tak til Pernille og Patricia for at stille sig til rådighed til at administrere de to reoler.

Tingreolen administreres af Patricia


Flere nyheder

Se nyhedsoversigten