Altanafskærmning

Fælles retningslinjer for læsejl til altaner.

Hvis beboerne ønsker at skærme altanen af med læsejl, har bestyrelsen fundet en fælles løsning som passer til ejendommen. Vil du have læsejl på altanen, skal du følge retningslinjerne nedenfor.


Hovedregel

Der må kun sættes læsejl på nettene på altanerne. Undtaget er dog stuealtanerne, hvor der må sættes læsejl til kanten af gelænderet på altanen. Læsejlet monteres udvendigt på altanerne. På altaner med trådnet monteres læsejlet mellem trådnettet og de udvendige hvide stålstænger – se nedenstående eksempler.

Stoffet skal være af mærket Dickson dug, farven Naturel Orc 0001 hvid og leverandøren skal være Sejlmager Peter Havn, se under Leverandør.


Læsejlet koster kr. 450 pr. meter og der er fem års garanti på farve og vævning. Der er sat stålringe hele vejen rundt, og der medfølger hvide strips til opsætning. Hvis du vil have leverandøren til at montere læsejlet, koster det kr. 1.400,- pr. læsejl. 

Der er seks til otte ugers levering, og bestillingen behandles hurtigere, hvis ordren afgives i det tidlige forår inden sejlfolket kommer i bådene og også begynder at bestille hos leverandøren. Altanen skal være ryddet ved montering og det kan foregå mellem kl. 8 og 19 på hverdage.


Priseksempel

Et læsejl på 500 x 100 cm koster kr. 2.250,- og dertil kommer montering kr. 1.400,-. Det vil sige, at det i alt koster kr. 3.650,- inkl. moms. Ifølge leverandøren er det nemt at montere læsejlet selv, så hvis du har mod på det, sparer du kr. 1.400,- og læsejlet vil kun koste kr. 2.250,- inkl. moms.


Leverandør

Sejlmager Peter Havn

Uplandsgade 70, 2300 København S

Mobil: 2360 1214

Mail: peter@cphsails.dk

www.copenhagensails.dk 

www.quantumsails.dk


Vi indskærper, at denne løsning er den eneste, der må bruges, så bygningernes flotte og prisbelønnede arkitektur fremtræder bedst muligt.