P-anlæg

Læs om forholdene i parkeringsanlægget på Havneholmen 48-86.

Info om registrering af parkering, fjernbetjening til porten, aftale om elbil mm. Mest for dig, der allerede har en parkeringsplads i anlægget. Er du på udkig efter en parkeringsplads, så orienter dig i stedet på websiden Lej/køb P-plads.

Sådan registrerer du parkering

Kontrol af parkering i parkeringsanlægget foretages ved hjælp af nummerplade-scanning. Så uanset om du ejer eller lejer en parkeringsplads i p-anlægget, skal du registrere nummerpladerne på de køretøjer, der må holde på p-pladsen. Det foregår på www.parkcare.dk, hvor hver p-plads har sit eget login og password.

Vejledning til ParkCare


Fjernbetjening

For at kunne parkere i parkeringsanlægget skal man have en fjernbetjening, der kan aktivere porten ved nedkørslen til anlægget. Alle ejere og lejere af parkeringspladser i parkeringsanlægget får udleveret en fjernbetjening til porten.

Har du har mistet din fjernbetjening, skal du straks meddele det til ejendomsinspektøren, så inaktiverer han fjernbetjeningen for at undgå at uvedkommende får adgang til parkeringsanlægget.

En ekstra fjernbetjening kan købes for DKK 1.600,- Er du interesseret i at købe en, så kontakt venligst ejendomsinspektøren.


P-pladsen er kun til parkering

Parkeringspladsen må kun anvendes til parkering af indregistrerede motorkøretøjer med en egenvægt på maksimalt 3.500 kg. Parkeringspladsen må ikke anvendes som opbevaringsplads for motorkøretøjer eller andre effekter. Dvs. at vinter- og sommerdæk, børnesæder, værktøj, reservedele, bagage, aftagelige biltag m.m. ikke må opbevares på parkeringspladsen, uanset om du ejer den eller har lejet den.

Kontakt ParkZone

Har du spørgsmål til parkeringsbestemmelser eller eventuelle kontrolafgifter, skal du kontakte ParkZone, der håndhæver bestemmelserne for parkering.

Se kontaktoplysninger for ParkZone

Elbil

Er du indehaver af en elbil, som du ønsker at parkere i parkeringsanlægget, så er der selvfølgelig også mulighed for det. Fremgangsmåden er, at du skal kontakte Parkeringslauget for at få en tilladelse til at tilslutte opladeranlæg til din elbil. Strømmen skal nemlig trækkes fra ejerens eltavle, og installationen skal godkendes af både ejendomsinspektør og Parkeringslaug.

Installationen skal udføres af en elektriker, der er godkendt af ejerforeningen. Desuden kan der forekomme særlige krav fra brandvæsen og forsikring.

Her finder du kontrakten, som man skal indgå før etableringen:

Kontrakt for opladeranlæg til elbil (pdf)

Køb og salg af p-plads

Skal du købe eller sælge en p-plads i parkeringsanlægget, så læs hvordan du skal forholde dig.

Køb og salg af p-plads

Har du spørgsmål til parkeringsanlægget?

Parkeringslauget varetager drift, vedligehold og parkeringskontrol i parkeringsanlægget. Har du spørgsmål til udlejning og salg af p-pladser, registrering af parkering, fjernbetjening, port, etablering af opladerstationer til el-biler eller andre forhold i parkeringsanlægget, så kontakt

Parkeringslauget