P-anlæg

Mest for dig, der allerede har en plads i parkeringsanlægget. Info om p-licens, fjernbetjening og elbil mm.

Her kan du læse om forholdene i parkeringsanlægget på Havneholmen 48-86. Er du på udkig efter en parkeringsplads, så orientér dig i stedet på websiden Lej/køb P-plads.

Ny ordning for kontrol af parkering

Fra den 1. januar 2019 er det slut med p-licenser i forruden. Fremover skal parkering i parkeringsanlægget registreres i ParkCare og kontrollen bliver fremover foretaget via nummerpladescanning.

Læs mere i nyheden fra den 8.11.2018

P-licens

Hvis du ejer eller lejer en p-plads i parkeringsanlægget, skal du altid have en gyldig p-licens, der viser at bilen må holde på parkeringspladsen. P-licensen skal placeres synligt i bilens forrude.

Hvis bilen udskiftes - eller hvis du midlertidigt har en lånebil - skal p-licensen flyttes til den bil, som holder på parkeringspladsen. Biler uden p-licens i forruden risikerer en kontrolafgift fra Park Zone, der håndhæver parkeringsordningen i parkeringsanlægget og på gæsteparkeringen.


Fjernbetjening

For at kunne parkere i parkeringsanlægget skal man have en fjernbetjening, der kan aktivere porten ved nedkørslen til anlægget. Alle ejere og lejere af parkeringspladser i parkeringsanlægget får udleveret en fjernbetjening til porten.

En ekstra fjernbetjening kan købes for DKK 1.600,- Er du interesseret i at købe en, så kontakt venligst ejendomsinspektøren.

Har du har mistet din fjernbetjening, skal du straks meddele det til ejendomsinspektøren, så inaktiverer han fjernbetjeningen for at undgå at uvedkommende får adgang til parkeringsanlægget.


P-pladsen er kun til parkering

Parkeringspladsen må kun anvendes til parkering af indregistrerede motorkøretøjer med en egenvægt på maksimalt 3.500 kg. Parkeringspladsen må ikke anvendes som opbevaringsplads for motorkøretøjer eller andre effekter. Dvs. at vinter- og sommerdæk, børnesæder, værktøj, reservedele, baggage, aftagelige biltag m.m. ikke må opbevares på parkeringspladsen, uanset om du ejer den eller har lejet den.

Kontakt ParkZone

Har du spørgsmål til parkeringsbestemmelser eller eventuelle kontrolafgifter, skal du kontakte ParkZone, der håndhæver bestemmelserne for parkering.

Se kontaktoplysninger for ParkZone

Elbil

Er du indehaver af en elbil, som du ønsker at parkere i parkeringsanlægget, så er der selvfølgelig også mulighed for det. Fremgangsmåden er, at man kontakter Parkeringslauget for at få en tilladelse til at tilslutte opladeranlæg til din elbil. Strømmen skal nemlig trækkes fra ejerens eltavle, og installationen skal godkendes af både ejendomsinspektør og Parkeringslaug.

Installationen skal udføres af en elektriker, der er godkendt af ejerforeningen. Desuden kan der forekomme særlige krav fra brandvæsen og forsikring.

Her finder du kontrakten, som man skal indgå før etableringen:

Kontrakt for opladeranlæg til elbil (pdf)

Køb og salg af p-plads

Skal du købe eller sælge en p-plads i parkeringsanlægget, så læs hvordan du skal forholde dig.

Køb og salg af p-plads

Har du spørgsmål til parkeringsanlægget?

Parkeringslauget varetager drift, vedligehold og parkeringskontrol i parkeringsanlægget. Har du spørgsmål til udlejning og salg af p-pladser, p-licens, fjernbetjening, port, etablering af opladerstationer til el-biler eller andre forhold i parkeringsanlægget, så kontakt

Parkeringslauget