Lej/køb P-plads

Læs hvilke muligheder du har for at leje eller købe en parkeringsplads på Havneholmen 48-86.

Her annonceres udlejning og salg af parkeringspladser i parkeringsanlægget. Desuden udlejer HOME Sydhavnen pladser i parkeringsanlægget. Og endelig udlejer Skanska parkeringspladser i naboejendommens parkeringsanlæg, Havneholmen 20-42.


Parkeringsanlæg, Havneholmen 48-86

Privat udlejning

Beboere i Ejerforeningen Havneholmen lejer fra tid til anden parkeringspladser ud. Det bliver annonceret her på denne webside.


Der er på nuværende tidspunkt ingen parkeringspladser til leje.


Vil du annoncere udlejning af en plads i parkeringsanlægget via denne webside? Se hvordan på websiden Parkeringslaug.

Aftalen om leje af parkeringsplads aftales mellem udlejer og lejer. Ejendomsinspektøren skal i den forbindelse orienteres om parkeringspladsens nummer og bilens registreringsnummer.

Udlejning via HOME Sydhavnen

Firmaet Heimstaden, som udlejer lejligheder på Havneholmen 48-86, udlejer også parkeringspladser. Al udlejning forgår via HOME Sydhavnen, der kan kontaktes på tlf. 3333 0304 eller e-mail: teglholmen@home.dk.

Parkeringsanlæg, Havneholmen 20-42

Skanska A/S ejer og driver parkeringsanlægget i naboejendommen, Havneholmen 20-42. Udlejning af pladser her foregår gennem Skanska A/S, der kan kontaktes på 4468 0565 eller info@skanska.dk

Der er pt. ingen ledige pladser. For at komme på venteliste skal du sende din adresse, dit telefonnummer samt skriftlig tilladelse til at Skanska opbevarer dine oplysninger, indtil du får tilbudt en parkeringsplads eller selv beder om at blive slettet af ventelisten.

Køb og salg af parkeringsplads

Parkeringspladserne i parkeringsanlægget er alle nummererede. Pladserne er privat ejendom, som indehaveren kan sælge eller udleje.

Ifølge vedtægterne kan man ikke sælge sin plads i parkeringsanlægget uden først at tilbyde den på samme vilkår til de beboere i Ejerforeningen, der har skrevet sig op på den venteliste, som parkeringslauget fører.

Der er på nuværende tidspunkt ingen på venteliste.

Der er pt. heller ingen parkeringspladser til salg, og det er i øvrigt sjældent, de kommer til salg. De sælges for det meste sammen med lejlighederne.

Sælger du en parkeringsplads i parkeringsanlægget i forbindelse med salg af lejlighed, så husk at den nye ejer skal have udleveret både parkeringslicens til forruden og fjernbetjeningen til porten. Administrator skal i øvrigt have parkeringsbeviset, så de kan udstede et bevis til den nye ejer.