Julehilsen fra bestyrelsen

Publiceret 17.12.2020

Kære værdsatte medlemmer og beboere.

Vi efterlader et hidtil uset år bag os, hvor alle har været nødt til at indstille sig på en ny virkelighed, som ingen havde forestillet sig.

Jeg er glad for, at ejerforeningen har været i stand til at opretholde serviceniveauet, og at renoveringsarbejdet mere eller mindre er gået som planlagt. Bestyrelsen har været i stand til at følge arbejdsplanen, dog med behørig social afstand under møderne.

Personligt mener jeg, at udfordringerne har skabt et endnu stærkere tilhørsforhold blandt beboerne. Man skal ikke undervurdere betydningen af, hvad de, der organiserede musikbegivenheder og fællessang fra altanerne, har skabt. Den slags initiativer er en gave til os alle.

Som bestyrelse savner vi den interaktion og kilde til synkronisering, som generalforsamlingen giver. Covid-19 begrænsningerne i løbet af året har desværre ikke gjort det muligt for os at indkalde til generalforsamling. Vi håber naturligvis, at vi kan indkalde til ordinær generalforsamling i foråret 2021.

I sikker forvisning om at alle aktiviteter og al planlægning for vores ejendom kører gnidningsløst, håber vi, at du kan se frem til en afslappet juleferie.

Vores varmeste julehilsener og ønsket om et GODT NYTÅR.

Venlig hilsen

Andreas Segerros

Andreas Segerros er formand for bestyrelsen i Ejerforeningen Havneholmen - det har han været siden 2013.