Kunstvinduet præsenterer: Steen Møller Rasmussen

Publiceret 01.07.2019

Juli måneds udstiller i Kunstvinduet på Havneholmen er fotograf og filminstruktør Steen Møller Rasmussen. Han er uddannet på den Danske Filmskole og er medlem af kunstnergruppen Decembristerne.

Han har medvirket i talrige kunstudstillinger, ligesom han har instrueret en række eksperimenterende film samt udgivet og medvirket i kunstneriske publikationer.

Steen Møller Rasmussen har en evne til at opspore, undersøge og skildre det skæve, det særlige og uforudsete, at se det ualmindelige i det almindelige, ligesom på denne udstilling, Englen fra Valby, hvor han har skabt et rum omkring den engel, som troner på taget af Jesuskirken i Valby.

Steens udstillingsaktiviteter er omfattende. Blandt andet kan nævnes: Galleri Clausen, Møstings hus, Museet for Fotokunst, Esbjerg Kunstmuseum, Charlottenborg, Galleri Asbæk, Galleri Tom Christoffersen og Århus kunstmuseum.

Udstillingsperioden er fra mandag den 1. juli til mandag den 29. juli 2019.

Om Kunstvinduet

Havneholmen i Københavns Sydhavn har fået et kulturelt åndehul. De ikoniske hvide bygninger ud mod havnefonten, tegnet af arkitektfirmaet Lundgaard og Tranberg, danner rammen om det nye galleri Kunstvinduet, der holder ‘åbent’ hele døgnet i alle ugens dage.

Her kan beboerne, gæster og andre forbipasserende få en kunstnerisk oplevelse ved at kigge ind ad ruderne til det lille galleri, hvor vindueskiggere på den måde får adgang til en ny kunstnerisk oplevelse hver måned.

Flere nyheder

Se nyhedsoversigten