Nu kan du forudbestille bog nr. 2 i trilogien Københavns Havnefront og Holmene

Publiceret 24.10.2018

Hvis du har interesse i trilogien 'Københavns Havnefront & Holmene' af Ole Sørensen, så vil det sikkert interessere dig at vide, at bog nr. 2 udkommer i slutningen af november måned 2018. Bogen bærer titlen Inderhavnen, og den indeholder mange unikke fotos af bygninger fra området omkring Inderhavnen. Trilogien er et arkitekturhistorisk værk, nu med bind 2 inderhavnen, og med bind 3 Nordhavnen, som udkommer i efteråret 2019.

Se et udsnit af billederne her: http://www.xn--kbenhavnshavnefront-v7b.dk/inderhavnen

Prisen er DKK 275,00 inkl. moms og levering (vejl. udsalgspris: DKK 339,95). Betaling ved levering.

Bogen, der er signeret af forfatteren, kan forudbestilles via e-mail: kobenhavns.havnefront@outlook.dk indtil 22. december 2018.