Copenhagen Harbour Race

Publiceret 11.10.2018

Traditionen tro afholdes Dansk Forening for Rosports sæsonafslutning 2018 med en regatta i Københavns Sydhavn.

Regatta-banen ”ligger” mellem Langebro og Slusen. Københavns Roklub er udgangspunkt for de ca. 30 ottere, der skal ro om kap mellem kl. 14.30 og 16.00. Det forventes, at holdene starter med at ro ud igennem Tømmergraven fra kl. ca. 13.00.

Senere på aftenen afholdes der roerfest i Københavns Roklubs festlokaler. Festen slutter efter planen kl. 01:30 og formanden vil være til stede og kan kontaktes hvis støjniveauet mod forventning skulle genere.

Roklubben håber, at alle det måtte interessere vil nyde, når de flotte robåde/ottere ror i havnen. Der vil være hektisk liv i Tømmergraven, når mere end 200 roere skal til at gå i bådene. Her vil det være muligt at beskue bådene og holdene på nærmeste hold og samtidig få sig et kig i klubbens lokaler, hvis man ønsker det.