Nyheder‎ > ‎

2016.07.27 Status på gæsteparkering

indsendt 26. jul. 2016 21.11 af Ejerforeningen Havneholmen   [ opdateret 14. aug. 2018 00.42 ]
Gæsteparkeringen har nu fungeret i snart to år og er efter en udfordrende start blevet en succes. Dem, der kan huske de kaotiske tilstande med ulovligt kopierede p-billetter, indbyrdes handel med samme og optagede p-pladser, kan glæde sig over, at det nu er muligt at tilbyde besøgende en parkeringsplads.

Vores gæsteparkering er helt unik - ingen andre bebyggelser i området har noget tilsvarende. Derfor gør vi alt, hvad vi kan, for at opretholde en fair ordning, der fortsat giver gæster mulighed for at parkere foran ejendommen.


Sådan fungerer ordningen

Hver lejlighed tildeles årligt 300 gratis timer på gæsteparkeringen. Derefter koster det DKK 5,- i timen, som kan tilkøbes på Park Cares hjemmeside.

Hver lejlighed har et login og et password til Park Care. Det er meget vigtigt, at man ved overtagelse af en lejlighed - hvad enten man lejer eller ejer - får overdraget den tidligere beboers password. Når man logger ind med det, kan man ændre passwordet til et nyt personligt. Altså lejere skal have password af udlejer, og ejer skal have det af sælger.

De 300 gratis timer nulstilles i juli hvert år, og hvis en lejlighed lejes eller købes på andre tidspunkter er et manglende antal timer en økonomisk sag mellem udlejer/lejer og sælger/køber.
Gæsteparkering. Foto: Frank Lund
Se også


Gæsteparkering

Gæsteparkering - spørgsmål og svar

Park Care


Har du spørgsmål til gæsteparkering?
Send dit spørgsmål om gæsteparkeringen til: havneholmen@gmail.com

Ved akutte forespørgsler kan du kontakte Ole Guldmann på: oleguldmann@gmail.com

Kontakt venligst ikke vores ejendomsinspektør - det er ikke hans ansvarsområde.